Wednesday, October 7, 2009

[PERCUMA]! Rahsia Berpendapatan 5 Angka Dengan Ebook Dibongkarkan!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua,



Saya nak kongsikan satu berita terbaru dan menarik untuk dikongsikan bersama.
Saya baru saja membaca sebuah ebook yang amat bernilai yang bertajuk "Mari Buat Duit Dengan Ebook" hasil tulisan usahawan ebook terkenal tanahair iaitu JaMaL. Ebook ini sepatutnya berharga lebih RM80 tapi diberikan PERCUMA sahaja sebab nak ramaikan lagi usahawan internet di Malaysia ni.

Beliau yang sememangnya berpengalaman dalam menerbitkan dan menghasilkan banyak ebook telah mengongsikan pengalaman dan kejayaannya di dalam sebuah ebook PERCUMA tulisan dan terbitan beliau sendiri.

Apa yang anda perlu tahu mengenai penulis ebook ini:

- Beliau telah berjaya menghasilkan 5 ebook berbayar dalam tempoh masa tidak sampai setahun

- Beliau berjaya menghasilkan jualan ebooknya lebih 5000 unit dalam tahun ini

- lebih RM200k telah berjaya dihasilkannya dari jualan ebook

- menghasilkan jualan sebuah ebook sebanyak RM125K dalam masa hanya 40 hari.

Siapakah beliau yang sebenarnya?

Beliau ialah Jamaluddin Bahari yang juga dikenali sebagai JaMaL di internet.
Dulunya beliau juga seperti kita semua yang ada hutang, duit tak pernah cukup,
buta it dan tak tahu pun buat blog atau minisite. Semuanya dia upah orang buat.
Tapi tengoklah hasilnya sekarang. Semuanya kerana semangat dan rahsia..

Usah tunggu lagi, semua rahsia kejayaan dan pengalaman beliau telah beliau
kongsikan dalam ebook lebih 80 muka surat ini. Terus saja ke link download di bawah:

DOWNNLOAD SEKARANG!!

selepas mendownload ebook dari JaMaL itu,anda juga boleh menjana
wang dengan affiliate PPL (Pay Per Lead) yang disediakan...

50 sen untuk setiap orang download dari link affiliate anda....kalau 50 orang
download, dah dapat RM25 free je. Link daftar akan uddin84 dapat selepas download
ebook ni. So dapatkanya sekarang di
DOWNNLOAD SEKARANG!!



Jadi, mari kita menjana wang di samping mendapatkan ilmu yang sangat berguna
dari JamaL ini.

semoga bejaya!!

Seja o primeiro a comentar

Post a Comment

Kewangan Peribadi ©Template Blogger Green by Dicas Blogger.

TOPO